ada sesiapa penah alami x?

Saya delay period 9 day.. bile buat upt .. result positif.. soo sy target baby mgkin dlm 5 week then bile scan 2d.. xnampak ape2.. nmpk mcm dlm gambar bawah tu.. please ade sesape penah alami x?.. sy nie mgandung ke x?.. serius sy rsau.. mghrp sgt 2 tahun lbh.. baru upt positif..tlg doa kan sy

ada sesiapa penah alami x?
58 Các câu trả lời

5weeks masih awal lagi tu sis.. sy aritu dalam 10weeks baru p scan, nak alang2 nampak baby & heartbeat semua, tunggu dalam 8-10w.. insha Allah mindset positif ja.. & kurangkan aktiviti2 lasak k.. ckupkan makan minum semua..

5y trước

Aamiin insha Allah 😊💖

Saya scan masa 6week pun sama.. doktor kata nampak kantung je.. pstu buat buku pink masa 14week alhamdulillah baby dh bsr dh dlm kantung tu.. nampak dia bergerak.. moga smua dpmudahkan ya..

5y trước

Amin.. doakan sy awak

Saya pun cek upt positive. Scan belum nampak lg. Dalam 5w kalau ikut last period. Maybe 8w br scan semula. Yg sy risau sbb keluar spotting awal² hrtu. Ingatkan period rupanya bukan.

5y trước

Awal2 sis keluar spotting..doc ada kate pape x? Sy pn awl2 ada spotting..kluar darah skit..dua ari.. Pastu xada darah dh..dia kluar lendir coklat plak..stitik jela.. Normal ke sis? Xada pgalamn..1st prgnt..

Sama la dgn sy mggu lepas scan tak nmpak paper tpi dh 8weeks kena repeat blik doc bgthu .. perasaan sy sama dgn awk mntak2 ada ..mmg rahim sy kebelakng sikit doc bgthu ..

5y trước

Inshallah kita sama2 doakn dia ada 🥺

Pernah gak masa mula2 pregnant dulu scan nampak mcm tu.. Dr cakap baru 5weeks.. Lepas 2 minggu pegi balik baru nampak...alhamdulillah sekarang 18weeks.. Just take care of your self..

Normal.. sy pn sama.. klu pkai clear blue xpected pn 5 weeks tp msa scan nmpak rahim kembang n simptom prgnant pastu doc sruh repeat lg 2 mnggu lpas tu.. Alhamdulillah ade heartbeat..

Saya pun sama.upt positive tapi kantung baby x nmpak pun.4 ari lg appointment dgn doc,ngam2 2 mggu dri first scan.semoga ade berita baik.almost 2 years jgak menanti ni

awal lagi tu.. tunggu 2minggu lagi.. biasa kalau awal lagi mmg x nampak.. jangan terlalu bersangka-sangka.. fikir baik2 insyaAllah nanti jadinya yang baik2..

Hi sis,smlm sy buat check up untuk 5 week 5 days, kantung nampak,fetal not visualize yet.so doctor kata kne tunggu sampai 8 or 9 minggu untuk check up semula.

Saya pun alami yg sama sblm tahu prgnt...kalau UPT tu positif. ..mmg awak prgnt..5week tu biasanya doc bgthu saya masih lagi kecil. Tiada kantung lagi..

5y trước

Ya allah.. tq awak.. bg semangat kt sy.. doa kn sy