tips tambah susu

saya dalam pantang hari ke 41. sejak bersalin, nipple breast kiri saya tenggelam. dah try macam2 bagi timbul tapi tetap sama. saya jarang bagi baby hisap so susu belah kiri dah drop. any tips tak bagi tambah susu? stress la😢

5 Các câu trả lời

Ya awk pump selalu bg nipple tu keluar. Or masa baby dh kenyang awk try bagi belah yg inverted tu sbb kalau bg time dia lapar dia mengamuk pulak. Bila dah selalu bagi stimulation, susu akan naik sendiri. Selain dari awk makan makanan seimbang ti ggi protein & fibre ya. Goodluck!

Teruskan bg baby df blah inverted nipple tu. And yg penting jgn stress sbb stress boleh buat susu drop

awk try pump nt lm2 nipple akn timbul..sy buat mcm tu..kne acap² susu kn byi,susu akn keluar..

Macam mne tahu susu drop? Baby still nngis ke lepas myusu belah kiri tu

10mo trước

saya tau drop sbb breast leper n lembik compare dgn sebelah. kalau pump pun dpt kurang 1oz. lagi sebelah boleh dapat 3-4oz

sorry, *breast belah kanan