simptom period tapi x period

sehari sebelum period saya ada cek upt tapi negatif.. ari ni dah 2 ari lewat period.. tapi breast rasa mcm nak period tu.. perlu ke cek upt lagi?

3 Các câu trả lời

Sy mcm sis jugak... Breast sakit pinggang mcm nak datang piriod pas tu Tiba2 lewat 1 minggu x datang jugak... Last2 chek upt alhamdulillah double terang

Xsalah kalau nak cek upt. Selagi xperiod, ada harapan untuk pregnant.

3y trước

aamiin...sy brharap ad rezeki untuk saya...sy missed period 11 hry masuk hry ni

Boleh check tpi klo btol2 lewat 5@7 hari laa.. Bru senang dpt kputusan