Alhamdulilah

saya dah selamat bersalin .. tarikh due date 17/12 tapi baby nak keluar tarikh anniversary ibu dan baba .. check 2.99kg keluar 3.25kg .. terkoyak sampai punggung ? masa tu tak ingat apa dah sebab sakit sangat .. ada tak ubat yang cepatkan luka kering ? .. nak buang air besar pun takut sangat .. ? bukan air besar .. nak berjalan pun takut ?

2 Các câu trả lời

Cuci dengan air sirih puan... Sapu ubat kuning selalu dan pastikan tempat jahitan kering...

5y trước

Boleh beli kat farmasi puan... Saya guna cepat je luka jahitan kering

😲😲koyak ke kna gunting sis...aduhh seram lak bca..

5y trước

adusss..cpt sembuh sis n slamat bpantang..