Bersama suami hamil 5 bulan

Saya dah preggy 5 bulan 20 minggu, ada sjrah bleeding msa 15 mggu cervival erosion, blh ke bersama suami ? Risau takut bersalin awal pulak😬 saya tak pernah bersama suami since tahu pregnant, sian pulak dia #firstmom

3 Các câu trả lời

Ada sejarah bleeding seelokkan elakkan. Risau boleh trigger more bleeding and jalan keluar bukak awal

Xberani nk ckp sbb awk ade sej bleeding ..tp kalau awk rasa yakin , cuba jela

Saya kalau bersama suami. Walaupun suami minta saya yg tiada nasfu.