Tiada Alahan

Saya dah nak masuk 8w pregnant, tapi tiada alahan... Kadang2 terlupa yang Saya pregnant ?.. normal ker kalau tiada alahan?

25 Các câu trả lời

Normal masih awal lagi untuk alahan. Saya start alahan dalam belasan minggu (waktu ni baru tahu pregnant). 8 week macam tu saya tengah mood melantak banyak nanas sebab tak tahu tengah pregnant. Nasib baik tak ada apa risiko dalam kandungan. Mungkin sis tak ada alahan atau lambat alahan datang. Jaga diri & baby elok2 tau. 😘

Normal. Haha. Saya pun lupa yg sy pregnant sampai lah saya dah masuk 14 weeks 😂 Cumanya, kena aware dgn perubahan badan. Makan pun kena berjaga-jaga. Bila tak ada alahan ni, makan sedap sangat sampai berat badan naik mendadak. Saya lah tu 😂

normal sis..ikut badan n family jgak..sy 34weeks xde alahan jgak hee Alhamdulillah..awal2 dulu pn salu lupa tgah pregnant sbab xde alahan pape kn..enjoy pregnancy ye sis semoga dipermudahkan semua urusan 💕

Atas orang. Sy dh minggu 14 still tkde alahan. Tp ade sesetengah org ckp nnti dh 5bulan keatas mungkin akan timbul alahan 😐 tp tktahu la kn. Atas badan masing2 🙃

alhamdulillah xde alahan sis.. sy preggy yg 2nd xde alahan apa.. tp preggy kali nie mual xtntu masa.. pastu pedih ulu hati.. huhu.. mmg lain simtom stiap ank..

Normal dan alhamdulillah bersyukur sis xde alahan. Ramai ibu2 pregnant kat luar sana struggle lawan alahan mereka. Take care sis

Normal. Lagi bagus tiada alahan. Kalau macam saya pregnant number 3 whole day muntah. Penat sesangat

Normal.. Sy nk msuk 3 ank xde alahan.. Skli pn xde muntah.. Asik nk makan je 😁😁😁

8weeks masi awal lg sis.. Tggu next weeksnya lg.. Klau tak kena jga.. Kira okay lah tu

Normal je kalau xalah tu.ok la setengah org dia x alah setengah org alah sis.