baby aktif time lewat malam

saya dah nak masuk 26 week..time jam 12mlam ke atas ..baby terlampau aktif. saya tido mngiring ke kanan pon tak boleh dan ke kiri pon sma..dia mesti tendang dan gerak aktf..Smpai lah saya tertidur dengan sendiri..kadang tu saya tak boleh lelap mata langsung dan esok nya..pergi kerja saya mngntuk sangat..normal ke anak aktif tgh mlm2 mcmni?

4 Các câu trả lời

normal..dan bersyukur dpt rsa kicknya..;)

normal.. mcm tu la nnti lahir. dia bjaga

1y trước

Tak semestinya.. Bila dia dah lahir nnt, kita kena ajar perbezaan siang dan malam, supaya waktu malam dia tidur dgn nyenyak.. Boleh belajar dari sekarang cara untuk anak bezakan waktu siang dan malam.. Video kat tiktok banyak..

normal sis, mlm dia aktif

1y trước

tq..alhamdulillah. mlm2 aktf sguh..siang pon skrg makin aktf

Normal..