Baby terlampau aktif 32 week

Hai ibu2, normal ke 32 minggu baby aktif sangat. Kadang tendang kuat dengan kadar yang kerap. Risau, 1st baby

2 Các câu trả lời

Haah sis, skrg saya 33 weeks 1 day. saya pon mcm tu tgh2 malam la dia aktif smpai naik kulit perut kita ni haaa. Time kita nk tidur tu la dia ajak main🤪 rasanya kadang dia berpusing atau terbalikkan badan mcm tu. Tendangan pon ckup padu hihi🥰

normal sis.. tp kalau kerap sgt cth dlm masa 10mnt tu smpi 2-3x mengeras n sakit yg panjang dlm 10-20 saat tu tanda2 contrction nk bersalin dh..cpt2 g hsptl ya.. semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤲🏻