Share Pengalaman Buka Buku Pink

Saya dah masuk minggu ke-9 anak pertama.. so esok appointment di kk.. Risau, takut semua bercampur.. Terfikir macam2 kalau checkup ada yang masalah.. Tolong share pengalaman awk bukak buku di kk please #firstbaby #bantusharing

6 Các câu trả lời

xde check ape pon. cuma dtg awl je. check benda common. berat tinggi kencing hiv breast. tu je.

2y trước

die check kalau ade ketulan dkt breast. mkna nya u kena buka bra la. 1st time x kena mnum air gula lagi. nnti nurse bgitau bila kena mnum.