B-Hcg

Saya dah lewat period 10hari . Smlm saya cek darah untul hormon Beta HCg tu . Result 56.6 (pregnant 3-4minggu) . Tapi bila jumpa doctor , doctor tu ckp saye xpregnant . Next week test darah lagi . Rasa down bila doctor tu ckp mcm tu . Mummy semua doa kan saya ade rezeki kali ni .

2 Các câu trả lời

If pregnant, bhcg level akn double every 48hrs.. tp ikut jugak kandungan hormon dlm bdn kita.. mcm sy, masa tu bru 4w 1d, bhcg dh 2415.. kwn sy 5w baru 1240.. sis tggu dlu, jgn stresskan diri..

5y trước

Yup.. betul tu.. xpe, sis tggu je dlu.. insyaAllah rezeki tu ada.. aamiiin

Tunggu lagi seminggu sis. Nanti buat lagi. Semoga ada rezeki untuk sis 💞

5y trước

Masa ni memang mengharap sangat positive. Sanggup beli upt banyak2. Dari yang murah, bawak ke yang mahal. 😅