Upt negative

Hi mommies, awal bulan ni saya ade buat ujian darah beta hcg kat hospital and result positive. Doctor pun confirmkan yg saya pregnant. Skrg saya dah 4 weeks, baru ni ade spotting brown keluar and gi cek kat klinik swasta pastu doctor klinik tu suruh buat upt tapi resultnya negative. Lepastu dia cakap saya tak pregnant pun. Tapi saya yakin saya pregnant sbb dah byk tanda2. Yg mana lebih accurate ujian darah atau upt? #1stimemom #bantusharing #ingintahu #pregnancy #firstmom

4 Các câu trả lời

faham2 je la x semua klinik betul. puan cuba pergi klinik lain. mcm mana pun ujian darah lagi tepat. so buat je ujian darah dkt tempat lain. kalau 2x buat ujian drh +ve pregnant confirm2 puan pregnant. teruskan mkn folic acid ok. sy doakan puan dipermudahkan urusan

ujian darah lebih tepat puan, dan ujian darah dpt baca berapa level hcg.. upt kadang2 tak dapat kesan awal sebab kepekatan hcg dlm air kencing puan x cukup/kencing cair... puan ad bgtau klinik swasta yg puan dh buat ujian darah?

2y trước

adoi..kalau kandungan normal, beta hcg akan meningkat 2 kali ganda setiap 2 ke 3 hari.. ada org yg beta hcg slow sikit naik, so 4 week pun upt mungkin negatif.. blood test hr tu berapa beta hcg puan? kalau puan masih belum period, saya suggest puan standby cek upt kt rumah.. lps ni g klinik lain je la puan 😅.. masih ada spotting lg ke?

sis noleh share x apa tanda2 yg sis alami tu

Beta HCG.