Just share..bukan soalan yee..

Saya dah hampir 11week hamil, setiap kali pergi kerja, naik LRT.. sbb mudah pergi kerja.. Tpi perut saya tak nampk besar mungkin sy ni cubby orng yee..Jdi orang tak kan perasaan, sama ada tu lemak or ada baby ? kdg2, pagi or balik kerja sy penat sgt2 and tambah pulak mual .. Kan bgus, ada system boleh bagi tahu kita ni megandung.. dpt duduk kjp jdi ar.. Klau sy dudk seat zon utamaaan ..mesti orng buat muka tgok sy.. sedih sgt ?, sy bukan segaja ... sy mual sgt2.. just share shja pda hri ni .. Jgn lupa ibu2 ..pakai face mask yee ?

16 Các câu trả lời

Pnh jgk jd mcm ni... Sy da xtahan sy g kt org tu sound trus... Trus bg sy duduk... Alasan dorg sory kak "tak nampak" Allahu pdahal sy kt dpn² muke dia kot.. Mcm2 peel😅

4y trước

Alahai 😅😅 mesti orng tu malu tu .. Tpi yg lain boleh jugk buat tak tahu ..alahai tak tahu nk kata apa ..