terasa baby kecik

Saya dah hamil 16minggu tapi saya rasa ringan .. Pernah sesape jd mcm ni

3 Các câu trả lời

Berdoa la sis moga rasa ringan sampai 30weeks keatas nnti.. time anak prtama, sy rasa cmtu dri awal smpai lahir, mai prgnant anak kedua ni, bru 35weeks dah mengah teruk, susah tido malam, punggung rasa berat teruk nak bgun duduk, nak makan pun mls..fuhh dasyat.. 😂

Ok je mcm tu. Lg elok. Xde la rasa mengah nk bwk diri pn xmampu. Mcm sy ni smua org duk mengata xnmpk mcm 9 bln pn. Tp bila scan mak aih besarnya baby. Luaran xpnting sis. Yg pnting bila scan baby sihat dan membesae dgn baik.

rasa ringan? rasa bdn mcm tak pregnant ye? ok la mcmtu. jgn terlebih berat dah mmg tiap2 kali checkup doc akan tanya