Upt negatif

Saya dah delay haid 10 hari tp check upt negatif tapi simptom rasa macam hamil ada macam mana tu

4 Các câu trả lời

Check lagi 4 hari first urine in the morning guna dip&tell. Kalau negative juga, masalah hormon. Symptoms pregnant, period & hormon lebih kurang sama. Seeloknya check lepas 2w missed period ya

1y trước

Sy tgu lgi 1 minygu

Try tunggu lagi few days. Beli dip n tell sbb dia accurate. Bwli jugak watson punya yang strip sbb tu so far pakai detect awal pun keluar line

Tgh alami situasi yg sama..awak blh pm saya tak 0138190161 nad…nk share situasi

Mcm mn skg?

1y trước

still same