Lewat 11 hari

Check upt negatif..tp simptom hamil ada..2 kali kluar cairan coklat..saya tgh on diet skg..adakah punca diet bole buat kita delay haid..sbb sblm ni xprnh delay..biasa mmg on time period..

3 Các câu trả lời

Saya pn rasa bnde yg sme..hrp2 cume hormon laa..da beli upt clear blue digital..tp x try lgi..klau lewat lgi buln 10 ni bru sye akn check..doa kn sye ye..ank da ada 2 org..mmg nk elak kn pregy klau bole sbb musim covid ni..risiko agak tggi untk ibu hamil..sjk akhir2 ni sllu rasa sakit bhgian kanan perut..n sya ada tnya mkcik sye..Nurse klinik ibu dan ank..dia kata kdg sbb thp hcg rendah sbb to x bole detact..mcm kes dia..pregy 10 mggu bru naik 2 line merah..sblm to check sllu negativ..nk scan kt klinik pn awal sgt..tkot doc x nmpk..dia nasihat kn p scan 10 week ke atas..🥰tp sejenis x menyabar..😆beli upt bebnyk kt Shope..hari2 check sndri kt umh..🤭pnjg plk bebel nya..hee..sory..

3y trước

Xde Sis..rancg sndri je..sbb to tkot klau trbabas..😆sye xbole pkai perancg..nnti hormon period trtggu..

Ada kes kalau diet yg teruk sgt mmg boleh kacau period cycle. Nk kepastian boleh check dgn doktor, ckp nk tgk kenapa period dh delay lama tp upt negatif apa semua. Blh minta doktor scan tgk kalau ada masalah kt rahim ke ovari apa semua

Mungkin masalah hormon sis menyebabkan sis lambat period