Upt negatif

Saya rasa macam mual dan pening tapi kalau check UPT result negatif..Kenapa ye mcm tu?

3 Các câu trả lời

Period dah lewat ke? Nanti repeat la upt lg. Mual dan pening x semestinya pregnant. Semoga ada rezeki sis

5y trước

Period blm lewat lgi.. Ada lagi few days untuk period date.. Hopefully ada isi 😘

nnti cek lain mcm sya la rasa mual mcm pregnant taoi upt negative.. lps seminggu sya cek balik positive

5y trước

OK

saya rasa mcm nk loya tapi tak muntah saya check upt negatif. last period saya 5 jun 2024