BERAT BADAN ANAK STATIK TAK NAIK2 11KG. 1THN 10BLN. NORMAL KE. ADA TAK PGLMN IBU2 UTK NAIK KAN BERAT

saya dah cuba naikkan berat badan anak.. Jaga makan buat mknan seimbang tp berat statik jer. Adakah ini normal ibu2? Selera anak juga normal namun tak juga naik2 ##SeriusTanya #firstmom #bantusharing #bantujawab #ingintahu #Sharing_dong_Bund

2 Các câu trả lời

anak saya dah 4 tahun, berat badan 10kg, tinggi tak sampai 90cm lagi. alhamdulillah sihat, inshaAllah takde pape, lain budak lain perkembangannya.

janji anak sihat