Sakit tumit waktu pagi, sakit lutut dan belakang

Saya dah bersalin. Hari ni dah hari ke 80 dah berpantang. Tak thu lah knpa saya selalu sakit2 bhgiann kaki ni. Especially wktu pagi sy sakit bhgian tumit bila nk berpijak. Lutut ni dua2 belah rsa lenguh ya amat. Pinggang pun sakit. Knpa ya? Saya xmnum air sjuk pun. Ada tak ibu2 lain mcm saya?

2 Các câu trả lời

Sy pun sme skit bahagian belakang lutut ke bawah. Kdg sblh kaki. Kdg dua² belah. Terase sgt time bersila. Pastu nk betulkn kaki tu. Perh skit.. Sy siap pkai knee support lg bru kurg byk skit tu. Bby sy da nk msuk 4bulan skg niyh.

Kurang zat rasanya..tapi lebih elok tanya doc

5y trước

Ok kak. Kalau org yg jnis msalah rahim or tombong tu dia akan sakit bahagian ari2 ke