Sakit pinggang dan kaki lepas czer

Hai semua.. Nak tanya.. Yg pernah bersalin czer.. Mmg lepas czer ni selalu sakit2 belakang ke.. Dengan kaki, terutama bawah lutut.. Anak nak masuk 5 bulan dah.. Sampai bila lah sakit sakit ni ye.. Nak dukung anak pun rase nak patah pinggang ni.. Anak pulak dah nak masuk 8kg.. #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #jangandibully #ceaser #ceaserean

1 Trả lời

saya lepas bersalin tu 2bulan juga sakit bahagian czer n dalaman 🥺 lepas pada tu ok da.. alhamdullillah...xleh banyak gerak sgt .jg pemakanan 🤗

3y trước

Alhamdulillah skrg dah ok.. anak 6 bulan tu baru xde rase sakit2.. huhuhu.. skrg rase sihat mcm biase dah.. alhamdulillah..