Ubat Panadol boleh ke makan?

saya dah 6week++ tapi sy takde alahan . Saya skg dah 3 atau 4 hari ni just demam je . Saya tak larat sebab demam , sakit kepala , selesema & batuk . Sesiapa boleh bagitau tak . Ubat panadol boleh ke makan ? Sebab sy ada baca yg ubat panadol tak boleh makan . Tapi sy mmg betul2 tak larat . Helppp sesiapa yg boleh jawabb 😞🤒#pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

17 Các câu trả lời

paracetamol biasa takda masalah ibu mengandung makan. mmg itu je ubat tahan sakit dr bagi pun kalau mengandung