perut gatal

Saya dah 6 bulan.. normal ke perut rasa gatal.. gatalnya mmg xbole bawak bincang rasa?

26 Các câu trả lời

Sama la kita..gatal sgt tp sis x garu cuma gosok2 ja takut nnti melarat dan tinggal parut

Normal. Sbb kulit kita stretching, jadi kering. Apply lotion or minyak utk moisture.

Jangan garu sis, nnty tanda hitam.. kalau nk garu lapik dgn kain batik.. hehe

Ade sesetengah org rasa sis.. Tapi sis jgn garu tau.. Nt hitam2 perutnyaaa..

normal sbb sy pon mcm tu tapi jgn garu guna kuku. habis naik scretchmark nnti 😔

5y trước

Saya baru pregnant until first baby..xsedar tangan suka garu perut bila rasa gatal dah nmpk scretchmark 😌

Saya dah 8 bulan pun gatal .. jangan garu ye sis .. nanti selulit keluar

Kalau nak garu pun, garu dari luar baju. Garu slow2. Kang berbekas 😅

Hahaha mesti rasa nak kikis kan 😂 sama lah kita sis.

Normal sis..kkdg Saya sapu bedak sejuk☺️

Sy breast yg gatal2.. mcm mne tu 😅