perut gatal

pregnant 36 minggu.. perut gatal sangat laah huhu mcm mana ya? ibu2 letak ape je ya untuk hilangkan gatal? dan ada bintik2 merah.. siksa lah gatalnya huhu

11 Các câu trả lời

Saya selalu sapu lotion n baby oil je. Pakai sikit la anak punya. Lagi buat tak sabar nak jumpa baby hahaha btw kalau gatal gosok2 je jgn garu. Tapiii saya ada masalah gatal breast pulak. Hahaha lotion n baby oil tak menjadi kat breast gerammmmm betul gatal merenyam 🤣 lagi2 skrg rasa panas je kuat berpeluh. Aduhai sabar jela. Sikit lagi nak keluar dah si comel lam peyooot tu hihi

kulit meregang nk jdi stretch mark tu. sy biasa sapu minyak bio oil terus hilang gatal. jgn di garu nnt mm makin gatal and perut x cantik byk stretch mark..

saya letak beg ais dekat perut, bukan la letak sampai rasa kebas perut ya, tapi dia bagi effect lega. Ni Dr saya yg suggest

Sama la.. Naik bintik2 merah..sapu bio oil, mama choice, baby oil semua xjadi 😂 nurse ckp mmg hormon ibu mngandung

Sy pun guna cocoa butter stretch mark.. ok.. sedap pkai.. beli y kecik bwak g office.. y besar letak kt rumah

Samalah saya pun gatal2 , saya guna lotion ni best alhamdulillah setakat ni takde stretch marks lagi .

saya letak nappy cream baby sis.... xsampai sehari ok dah😅😅

sama lah. asyik gatal je... naik mcm ruam.. normal la ya mcm ni?

sama dgn sy sis..tak tertahan gatalnye 😅

Jgn garuuuu nnt makin teruk perut awak