Spotting darah

Saya dah 5 hari berturut- turut keluar spotting darah adakah itu tanda keguguran akan berlaku ?? Mohon info dari mummy dh berpengalaman sakit pinggang dan perut cramp mcm nak period ☹️ tapi memang tgh tunggu 2 minggu untuk jumpa doktor .. dia ckp kantung kosong.. help siapa yg ada pengalaman

2 Các câu trả lời

banyak ke pn?. ikut instict.. mcm sy g klinik swasta. skrg week 7.. ade baby n heartbeat mase scan.. dr masukkn ubt bawah tu sbb ade keputihn.. then dy refer sy ke hospital.. g emergency.. sampai sne check lg tkde abnormal.. diagnosed with threatened misscariage. ttp positif pn. ape2 check dlu.

Dalam 5 hari ni ada pergi klinik tak? Klu ada bleeding xkira banyak/sikit kena cepat2 pergi klinik jgn biarkn.. klu bleeding sllunya ancaman keguguran.. pergi klink spya tahu apa mslh dan blh cari penyelesaian cthny ubat utk kuat rahim.