dah 7week risau ada pendarahan ringan

kandungan dah masuk 7minggu belum scan lg , risau keguguran jerr 🥲 terdapat pendarahan sikit2 mcm datang period . normal ke ? kadang ada spotting brown bercampur darah . cramp perut dan sakit pinggang dh biasa mcm awal2 kehamilan . #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Sy pun baru masuk 7w,blm g scan sbb trauma ggur..ingt nk scan 8-10w…awak bykkan bedrest..sy mmg bedrest xbuat apa2

3t trước

sis dah scan ke? sbb sy pun mcm kes sis juga..ke sis just bedrest je?

kalau ada spotting darah mmg perlu check sis bahaya