Darah 5 weeks

Saya 6 weeks , keluar darah banyak mcm period pinggang sakit perut cramp. Pad ke 2 keluar mcm ni. Ada yg pernah alami ke? #pleasehelp #bantusharing #bantusharing #seriusnanya

Darah 5 weeks
23 Các câu trả lời

Hi sis dah g hosp ke? Doktor cakap apa? Benda macam ni kena g hospital dulu ya, tanya kat sini boleh juga just tambah2 info. Tp make sure ambik tindakan jumpa doktor dulu apa2 berkaitan keluar darah. Moga sis & kandungan baik2 saja 🤲🏻

Mcm gugur https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

sy pernh mcm ni msa mula pregnant .. kalu xsilap sy tu darah gugur 5w.. sb sy pun penah gugur 5w chemical pregnancy.. kalu spotting dia cikit je xsmpai penuh pad.. hnya secalit saje..

2y trước

Ni belum tukar pad. Dia keluar kejap kejap je tapi tk byk. Pukul 7 baru keluar sikit demi sikit dia keluar. Saya gugur ke ni?

tanda gugur tuh sayanggg , kalau dah 2kali tukar pad penuh gitu takdapat diselamatkan dahhh , apa pun semoga dipermudahkan urusan

sya pun hari ni ada kuar darah cam period gitu..bila kencing kuar lendir2 + darah.. pragnent 6 weeks..

2y trước

hi sis, sy 1st pregnant pon jd mcm ni, bru semlm pegi klinik cek, doc ckp mmg gugur, sbb keluar drh ketul2, semlm scan, rahim 0,xde kantung, 6 weeks... 1/2 dgn 4/2 buat pregnancy test, 2 line, dh excited... huhu, tp apakan dia, blm smpi rezeki lgi, semlm kuar drh bnyk mcm period, semlm doc amik jgk darah utk test, sama ada keguguran biasa or mengandung luar rahim, doakan utk sy ye dan jgk utk kte semua... insya Allah, ad rezeki kte nti...

Hurmm.. Thn lps sy gugur.. Cmni la.. Sakit dia smpai sy berpaut2 di pintu2.. Memulas2

Tahun lepas sy keguguran. Keluar darah mcm ni jgk. Mase tu 6 weeks pregnant.

saya macam ni 2hb lepas maghrib. kul 3 pagi 3hb saya completed misscarriage

tanda2 nak gugur. sy macam ni la bulan lepas.pergi hospital sekarang wak.

tu tanda2 keguguran. pergi hospital segera. saya pernah jadi cmtu sblm ni.

2y trước

lpas tu gugur ke sis