Takde tande bersalin

Saya dah 39minggu 3 hari..tp masih belum ada tanda² nak bersalin.. Tp Baby ok begerak cm biase.. Normal ke sbb ni consider anak sulung.. Tak ada pengalaman.. Risau jgak sbb takde tande² lagi.. Kalau xsakit jgak next week serah diri.. doakan saye ye..??

1 Trả lời

Sy pun cmni jugak serah diri kt hospital sbb takde tanda. Tp lps induce br ada bukaan jln

5y trước

Bykkn brjalan ketuk ketampi mkn kurma n bersama suami. Insya allah dipermudahkn nnt 🥰