Posisi baby 35 minggu

Masa scan 32w, kepala baby dah kat bawah. Masuk je 35w, tiba2 rasa macam dia pusing balik naik atas.

3 Các câu trả lời

Saya scan 34w mmg kepala bawah. Ni skrng 35w lebih rasa mcm dia melintang pun ade ntah la sbab rasa bahagian atas perut je keras melintang camtu, bawah soft. Risau pula. Nxtweek 36w scan lagi harap kepala mmg bawah la xbertukar arah😭

9mo trước

elok2 kat bawah, baby seronok pusing2 lagi. kita pulak yg risau haha

sy smpai skrg taktau rasa mcm mna kepala baby atas ke bawah ke melintang ke 😅

8mo trước

kalau kepala bby kat atas bole tau sbb bole rasa mcm bulat2 kalau bby mengeras

36w nanti akan repeat scan kan? nanti tengok balik. fikir positive je..