Alhamdulillah kepala baby dah pusing kebawah

Latest scan di kk baby 36 weeks kepala dah pusing ke bawah. Cuma kepala tak masuk laluan lagi. Berat dah 2.8kg. Ada potensi lagi ke untuk pusing2 lagi??Risau kang nak beranak tetiba baby pusing songsang balik.. #SeriusTanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

Kalau ikut cakap dr yg sy refer laa kan. Kalau dah pusing kebawah after 33weeks dan berat baby mmg ikut size usia dia, xkecik, xpusing dah. Dia gerak2 gitu je, takde bpusing2 dah. Yg komen2 cakap pusing2 lagi tu sy xtahu laa dia refer dkt mana. Tp kalau sy jd awk, sy xrisau dah bab pusing tu. Sy teruskan je squad, jalan itik dan sbgnya. Baby kalau dah kebawah, doesnt mean dia dah masuk laluan. Masuk laluan tu maknanya mmg tggu masa nk teran je. Gitu

26m trước

sy bklinik jmpa doc masa 36w3d,doc cakap baby sy masuk laluan sudah..😅😅

Dia akn terus berpusing. Doa byk & selalu ckp dan pujuk baby

Ya baby still berpusing

Awak ada senaman ke ?