19 dan kandungan luar nikah

saya dah 33 weeks pregnant, due date 24/10. tak pernah pergi check up lagi sebab kandungan ni luar nikah & agak takut nak bagitahu family. saya ada strict parents, takut kena buang keluarga je 😭 tapi saya risaukan kandungan, buku pink belum buat. apa ptut saya buat sekarang? ada tips tak? mintak tolong 😔#bantusharing

31 Các câu trả lời

Saya g buka Buku kt Klinik Yg ramai owg or tengh2 pekan alhamdulillah dapat semua baik setakat ni

ye..pergi aja klinik luar..mereka tak akan tanya atau minta. kalau ketajaan mungkin akan tanya mcm2

4y trước

klu daftar kt swasta doc xde minta surat nikah ke..mcm kt kk..dan bole bersalin kt kerajaan ke nt ??

Lebih baik pergi klinik sblum bby jdi apa2 nt nk bersalin ssh hosp x lyan klu bku link x dak

Bkak je buku pink. Mmg kna mrh sbb awak lmbt bkak. Tp tabah je la. Sya fhm prsaan awak

Pergi je klinik snyap2 dan crta kat misi semua nya harap mereka faham keadaan cik

sy pun sama.. Bru 3week.. family blum tau apa2 lgi. ermmm

4y trước

Kalau Tak Berani Bagitahu Sendiri.. Buat Buku Pink Dulu.. Letter Pihak Klinik Akan Uruskan Talk With Your Family Macam i Haritu 😊 Dont Worry.. Jaga Kesihatan Baik² Ya..

Kalau nk sy tlg bleh.. Wssp nombor nie 0129075955

skrg brpa mnggu sis? due date bila?

Pm please 01136687492

semoga dipermudahkan