Buka buku pink di KK, check up di swasta. Bersalin nanti boleh ke pergi kerajaan? Takut kena reject

Saya dah 37 minggu. Buka buku pink di KK, tapi selama pregnant, mmg check dkt swasta je. Tak pergi pun KK, sbb kekangan masa saya kerja. Pergi check up swasta senang. Tapi nak bersalin nanti takut dorang tak terima la pulak. #pleasehelp #firstbaby #pregnancy

1 Trả lời

boleh je. ramai je ibu2 buat mcm tu atas kekangan masa kerja