help me plz

saya dah 33 minggu.. dah 2 3 ari kaki sembab... perut duk mngeras jee... saya try kira cm nurse slalu bt... dlam msa 10 mnt.. mmg xsampai 10 mnt perut mengeras.. normal ke?

3 Các câu trả lời

sama sis... Lagi sakit kalau perut mengeras dan baby nk menari masa tu jugak. Kadang2 campur dgn kembung perut. Minum air suam dapat tolong bila camtu

Normal tak perlu risau.. Nurse sy Kata kiraan 30 min.. Tp klu nk pastikn bby gerak Amik air oren.. Hihi..

normal