Pregnant atau tidak

Saya dah 3 bulan tak datang haid.. last datang haid seingat saya 10/8... Then dalam bulan 10 mcm tu ada keluar darah tapi 2 hari je.. sampai sekarang tak datang haid.. Bila cek keluar mcm dalam gambar.. Jadi tanda tanya buat saya... Pendapat korang mcm mna..

Pregnant atau tidak
20 Các câu trả lời

saya pun mcm nih jugak sis samar double line dah 58 hari x period sampai hari nih.tapi bila pergi check doktor,dia cakap x ngandung scan pun x de apa cuma stress sebab tuh x period.dia suruh sya amik ubat turun darah tapi saya tak ambil lagi sebab nak tunggu bulan nih harap2 ada rezeki saya.semoga sis dikurniakan rezeki ya.doakan saya jugak.🙂

4y trước

saya sebelum ni pernah jdi sis..doktor bgi ubat turun darah...saya mkn.. turun darah 9 hari mcm tu...then ni jdi lgi.. tpi masa yg dulu cek upt semua xda naik line walaupun samar.. ni leh jdi mcm ni..

Bagus jumpa doktor. Kawan saya pun perna mcm sis kat pregnant test negative, tiap minggu dia check tetap negative. Bila jumpa doktor dia try scan baru dia taw yg dah 4bulan kandungan dia...

4y trước

terima kasih tau awq... Aamiin..

InsyaAllah positif tu walaupun samar2. Cuba repeat lagi upt lepas seminggu. Semoga ada rezeki ye sis. Aamiin 🤲🏻☺️

positif ni sis sy dlu kluar drah jgak dua hari btul2 dkat tarikh period....skali test samar2 lama2 terang... Alhamdulillah

4y trước

Aamiin2 semoga dipermudahkan...mkn folic asid ya jgn lupa

tak period bukan sebab mengandung semata-mata.. ada banyk sebab period tak keluar dgn baik terutama masalah hormon.

insya Allah ada rezeki tu.. cuba check lg 2mgu nnti.. urine waktu subuh tau.. moga dipermudahkan 😊❤

4y trước

Oky yunk... ni saya buat time subuh.. insyaAllah nty saya cuba buat... Aamiin..

Mesti positif.. Mcm saya dulu..hanya keluar darah sedikit ja.. Setitik dua tu tandanya hamil

4y trước

ye.. saya pun mcm tu.... last 3 minggu lpas tu ada.. tapi sehari je... Tunggu juga... kot2 nk datang haid.. doakan saya ye sis.. dikurniakan zuriat...

Mudah2an ade rezeki sis..doakan sy jugak ye sis..menunggu permata hati selama 6tahun..

4y trước

Aamiin.. saya pun menanti lgi.. dpt mcm ni tersenyum.. Mudahan.. Aamiin.. saya doakan awq ye...

Saya baru check semalam,naik sama macam nie.. Harini dah period 😔😔😔

Sy dlu mcm ni jgk.. Bile gi scan doc ckp xpreggy pn 😭😭

4y trước

Insyaallah.. Sy byk kali jgk cmtu.. Lps da redha alhamdulillah Allah bg rezeki ank.. Skrg tgh tunggu zuriat ke 3 ☺️