Tolong saya ibu-ibu...

Saya dah 15 hari lambat period. Hari ke 9 & 14 saya cek UPT masih negatif. Hari keberapa selalunya dah boleh cek UPT? Boleh jadi ke UPT negatif tapi saya pregnant?

3 Các câu trả lời

Sama macam saya... 2 bln period xdtg... Bln pertama check UPT still negative.. Tp bila dh bln kedua sya positive pregnant... Cuba balik pakai UPT bln yg kedua sis.. Mana tau rezeki sis

2y trước

saya tgh lalui skrg. selalu every month mmg period on time. ni dah 2 minggu lewat haid.. tp check upt -ve

ada kemungkinan jg sis.. nnt try cek blk.. moga ada rezeki

Update harini: ada keluar darah, darah period ke tu?