Pad bersalin

Saya cuma nak tahu cara pakai pad ni mcm mana ehh ? Sy first time sama .

Pad bersalin
16 Các câu trả lời

sy tak biasa guna pad jenis yg mcm ni...takde pelekat,muda jatuh wlu pun letak dlm seluar dlm...sy biasa guna yg berpelekat

kalau kat hospital mmg jenis ni kena ikat dengan tali, boleh beli brand pureen madame kalau tak nak jenis yang ikat ni

Saya guna pad yang biasa guna waktu period. Setiap 2 jam saya tukar sbb nk pstikan tempat jahitan tu cepat sembuh

yg ni lg selesa sgt lembut sb xsakitkn jahitan dan cpt kering.. sis letak je dekat sepende mcm pkai pad..

2y trước

Yes betul tu sis.pad ni x trkena pun kt jahitan kan.

dekat hospital mmg jenis macam ni gak dorg bagi 😅 letak je kt panties mcm tu

Beli gini. Senang sikit. Tkpayah bawak panties dgn pad dah. sarung je