Pad lepas bersalin

Boleh share tak korang pakai pad jenama apa and jenis mcm manee untuk pakai lepas bersalin? First mom🥺 so tktahu sgt

6 Các câu trả lời

mse kat labourroom sy akan pakai mad madame yg tali tu. lepas keluar je labourroom, second cuci pad terus sy pakai pas koteks yg siap panties tu. sumpah memudahkan😄 yg oenting kena ada saiz je

Kat hospital saya pakai yang disediakan. Kat rumah saya pakai kotex overnight wing 32cm.

dkt hosp saya pakai liberess pants dkt rumah pakai intimate maternity pad

Sy beli pad madamme tu. N standy kotex overnight yang macam panties tu

mothercare best 👍

madame ok, tebal.