Kandungan Luar Rahim

Saya bru lepas operate laparoskopi buang tiup belah kanan disebabkan kandungan sy dh pecah.. Sedih tp ALLAH SWT sygkn sy.. Masih dipanjang kn umur.. Doakan sy kuat dan ada rezeki mengandung lagi walau dgn 1 tiup.. ❤️

25 Các câu trả lời

Saya pon pernah ektopik hujung tahun lepas...lepas 6 bulan Allah beri rezeki sekali lagi saya pregnant...sekarang dah 12w...insyallah saya doakan sis akan mendapat rezeki anak nanti..aminnn

5y trước

Alhamdulillah terima kasih.. Sy rsa down mula bila kna buang tiup.. In sya Allah hrp ada rezeki sy.. Tahniah sis smoga dipermudahkan

Amin..insyaallah ada rezki sis..adik sy ektopik dan satu tiub kena buang..alhamdulillah dia mengandung slps bbrp bulan operate tu..dah deliver pun..sy doakan agar sume dipermudahkn utk sis..

5y trước

In sya Allah sis.. Terima kasih

Aminn.. Stay positive, masih ada peluang utk pregnant lg.. Sy pun thn lps ectopic pregnancy kena removed tube belah kanan, Alhamdulillah after 8 months melekat blk.. Jgn stress2 ya..

5y trước

In sya Allah.. Terima kasih sis.. Amin.. ❤️

Jgn sdih sis..Allah nk bg lebih baik lg tuk sis..sye pun mcm sis bulan 4 sye dsahkn etopic buang tiup blh kanan....skrg Alhamdulillah Allah bg sye mengndung lg skrg 8week4day dh..

5y trước

InsyaAllah nti ad rezki sis...😘

insha allah sari yanti isteri jep sepah tu pon ada 1 tiup je. boleh mengandung lagi sis pon akan dtg boleh mengandung lagi . semoga permudahkan segala urusan sis

5y trước

Yeke.. Trima kasih.. In sya Allah sis.. 😍

InshaAllah ada hikmah yg jauh lebih baik 💕 Sabar ya sis. Moga dipermudahkan segala urusan, diberi rezeki zuriat soleh solehah lagi lepasni. Aamiin 😊

5y trước

In sya Allah sis.. Amin.. 😘

Amin insya-Allah ada rezeki sis hamil lagi cuma cpt atau lambat ye... jgn putus asa mencuba and berdoa.. selebih nyer kita serah pada Allah

5y trước

Insya Allah sis. Terima kasih atas doa..

Saya pernah kandungan no 2 dan tiub kiri sy di potong pada tahun 2014. Dan alhamdulilah 2016 sy bersalin anak ke 3. Jngan putus asa.

5y trước

Alhamdulillah.. Terima kasih sis. . In sya Allah hrp ada rezeki sy.. 😊

Insya Allah sis..2017 saya pn ectopic pregnancy.buang tiub kiri. 2019 saya hamil lg.skrg 34minggu dh..doa byk2 ye sis

5y trước

Alhamdulillah wa syukurlillah...bestnya..saya pon sblumni 3 anak dara...tringinnya nak baby boy😊😍

Semoga dipermudahkan urusan awak.. InshaaAllah, moga ada rezeki awak lgi lepas ni 😊

5y trước

In sya Allah terima kasih sis😊