Kandungan Luar Rahim

Saya bru lepas operate laparoskopi buang tiup belah kanan disebabkan kandungan sy dh pecah.. Sedih tp ALLAH SWT sygkn sy.. Masih dipanjang kn umur.. Doakan sy kuat dan ada rezeki mengandung lagi walau dgn 1 tiup.. ❤️

25 Các câu trả lời

Insha Allah. Boleh mengandung dgn 1 tiub. Semoga sis dikurniakan anak lg suatu hari nnt.

5y trước

Amin yra.. Terima kasih sis..

aamiin.. in shaa ALLAH sis.. kakak sy pun same kes dgn sis.. operate 2 tahun lpas..

5y trước

Dh pregnant semula ke sis slps pembedahan?

Sama mcm saya sis.. Tiub kanan dah buang, tp syukur skrg dh pregnant 20week.

5y trước

Terima kasih sis😊

Sabar ye sis. Insya Allah setiap kepahitan pasti akan ada kemanisannye nti..

5y trước

Betul.. 💪

Insya Allah sis...semoga dimurahkan rezeki...amin 🙂

5y trước

Terima kasih sis😊

Aamiin.. Semoga dipermudahkan untuk dapat baby..😘

5y trước

Terima kasih sis.. Amin.. ☺️

Allahumma ameen,

Amin sis...

Aaminn...

aminnn