anak menangis

saya bru je hbis pantang hari ke 50, nk tanya ibu2 yg ada pengalaman, anak saya suka menangis bila saya letak , kdg2 dukung pun nangis jgk, ada x petua2 dri ibu2

2 Các câu trả lời

boleh try ni utk rumah 🤗 bila ada baby kecik set ni mmg membantu 🤭 bila malam baby boleh tido lena www.wasap.my/60129876070/meokit

mcm anak sya pertama dlu , smpai sya tdk dapat tdur siang malam asyik menangis jak , last2 sya beli buaian baru la lena sikit sya tdur