tlg advise

saya br gugur few weeks lepas dan selepas berpantang, darah stop bleeding..then after 1 minggu lebih, bleeding lg dan dr bgtau maybe it is period..n the blood still flow on and off until today, hari ke tujuh period and my normal period usually 3-4 days.

6 Các câu trả lời

Kmgknan tu darah nifas..biasa on off juga..dlm tmpoh sbln lps kguguran biasa akn jd..mcm sy dlu 20hari on off mcm period..darah coklat2 gelap or kehitaman..doc advise jga pmakanan..bpntang skurg2 nya 2 mggu..elakkn buat kerja2 berat..lps drp tu bru kluar period yg sbnar..tp smpt skli je period lps gugur..lps tu dh lekat blik pregnant..

Period laa tu kot. Sbb sy lpz ggur tak lama tu kuar darah jugak 7hari. Tu drh period tu. Tp klo dh berpanjangan mcm berbelas ke bepuluh hari still kuar darh better pegi klinik balik.

Darah nifas maximum 60 hari. Kalau lebih dikira darah penyakit. Tp lebih baik tanya doctor.. sy cuma tau sikit2 je. Sy penah keguguran berdarah on off for 2 months

Cuba try makan Jamu Indah Keluarga.sy mkn time gugur dulu, bagus utk dalaman kita.

Maybe da saki Baki yg belum keluar.. berurut Dan makan jamu utk cuci rahim

4y trước

Rahim x boleh cuci kak. Apelah.

sis ada berurut x?