Bleeding

Saya bleeding 24/10 lepas, memang keluar darah bnyak mcm drama...meleleh sampai ke kasut, pergi hospitl check alhamdulillah semua ok tp smpi skrng masih ada darah y coklt pekat tu, ni dlm pemantauan tiap 2minggu kena pergi KK. Ada y penah kena x?risau sngt sbb baru gugur bulan 6 ari tu. Now 12week baby. Doa kn sy?

1 Trả lời

Hai sis. Saya pon bleeding jugak. Dr bulan 10 smpai skg, dah 6 kali pergi kecemasan spital. Ni sekarang tgh warded. Kali kedua warded ni. Saya keluar darah fresh tp stakat kat pad jela + darah beku. Stakat ni, baby smua okey. Doktor cakap rahim saya ada luka dan uri saya kat bawah. Mungkin sbb tu pendarahan. Ni doktor dah ambil ujian darah dan ujian air kencing. Mereka nak check kot kot ada penyakit lain. Sis kalo ada darah lagi, pergi jela emergency trus. Nanti doktor akan check dan scan untuk tengok keadaan baby dari semasa ke semasa.

5y trước

Insya Allah semoga semuanya baik baik sahaja