salah makan ubat

Saya biasa makan zincofer malam sebelum tido semalam saya tak perasan saya termakan ubat antibiotik suami antibiotik untuk selsema batuk demam suami punya lebih kurang bentuk dia macam zincofer cuma warna berbeza.. entah macam mana saya termakan ? pastu saya tengok balik apa aku makan tadi bukan zincofer tu ubat suami ya allah? terus ambik zincofer makan ... Takpe ke termakan ubat antibiotik? Saya google tak baik untuk janin usia kandungan saya 2bulan lebih... Risau saya

1 Trả lời

Bahayanye tersalah mkn ubat 😅😅 puan ade keluar tanda2 tak? Tp baik pergi check ke doc sbb kita tak tau jd ape dkt dlm melainkan puan check dgn doc. Semoga takde pape in sya Allah

5y trước

Aamiin 🤗💗