Sambung komen di bawah...

Saya berumur 27 tahun dan tidak pernah pergi ke fun fair. Bestnya kalau nampak fun fair🎡😂 Teringin sangat nak pergi. Hahaha. Korang yang lain macam mana pula? Sambung dekat komen okay!

Sambung komen di bawah...
27 Các câu trả lời

Sebaya lah kita min. Saya berumur 27 tahun dan tidak pernah naik roller coaster dan memang taknak pun haha. Saya tidak pernah buat umrah/haji lagi. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

saya berumur 30 tahun dan tidak pernah drive kereta mahu pon bawak motor. .sejeniss penakutt 🤣🤣🤣😂😂..adee ke yg sme ngan kita 😆🤪🤭

4y trước

motor pon pnakutt sis nk bwk 🤣🤣. penah dlu sblm ayh bli moto br kn siap ckp. .abah abh bli la moto mcm ego. .sngorg nk bwk alih2 xpena lngsg bwk .kne perli je ngan adk2 🤣🤣🤣

Saya berumur 29 tahun dan tak pernah ke tanah suci Mekah dan Madinah #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tak pernah ke langkawi, tak pernah ke johor, ke kelantan, ke terengganu, eh banyak negeri lain tak pergi 🙊

saya berumur 27 tahun dan tidak boleh langsung makan ikan patin masak tempoyak 😅 tak boleh nak telan

Saya berumur 31 dan tidak pernah pegi ke tanah suci #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Saya berumur 29 tahun dan tak pernah drive kereta #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Saya berumur 29 tahun dan tak pernah bawa motosikal lepas lulus lesen. 🤭

saya berumur 30 tahun,dan tidak pernah lagi pergi ke tanah suci mekah/madinah

Saya berumur 28tahun dan tidak pernah lagi menjejakkan kaki ke Mekah