Bersama seminggu sebelum subur

Hai semua... Nak tanya.... Last period saya 25-30/7.... N Saye last bersama dgn suami saye pada 6/8... Pastu stop bersama sbb suami dh kene keje... Kami pjj... 8/8 saye perasan ade keluar egg white... Ikut kalendar tu 11hb waktu subur sye... Agak2 boleh pregnant x ?

Bersama seminggu sebelum subur
7 Các câu trả lời

Ini kalau ikut pengalaman saya la.. Alhamdulillah berjaya pregnant 2x. Tips nak lekat kne bersama antara 1-3 hari sblm tarikh expected subur. Seminggu mungkin terlalu awal sperma sempat mati dulu. Egg white discharge tu tanda peak time subur. InsyaAllah kalau ada bersama hari sblmnya mudah lekat. Semoga ada berita gembira utk sis 🤗

Ada possibility. Sebab sperm boleh tahan dalam rahim maximum 5 hari kalau tak silap. Cuba la check upt after lewat period seminggu. InsyaAllah ada rezeki awak

1y trước

insya Allah.... semoga ad sinar tahun ni 🥰

Kalau awak rajin membaca.. ikut kajian sperma boleh bertahan dalam rahim wanita antara 3 hingga 4 hari… Jika Allah izinkan insallah awak boleh pregnant..

1y trước

terima kasih respon sis...

hi sis I pun sama jee ,last period date pun sama,16/8 rasa mcm keluar egg white...harap kita dpt berita baik hujung bln nie

1y trước

aamiinn.... semoga kite same2 mengandung... ttc 2 tahun 🥰

Cuba test upt dulu. biasanya period lepas baru berlaku bersama dengan suami sudah boleh dapat semoga.

1y trước

terima kasih respon... insya Allah

blh thu apa nama apps sis pakai ni? ☺️

1y trước

tq sis♥️

Hbis kan bulan ni dan check upt

1y trước

baik sis... tq