Sakit ketika kencing

Saya berpantang hari ke 11 sebelum ni okay je. Tapi dua tiga hari ni bila kencing sakit sangat2 rasa macam tak lawas pon ada check jahitan okay je. Normal ke rasa mcm tu? And ada tips tak untuk kencing tak sakit? #firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

kencing sakit ni mungkin kencing kotor. sbb pundi kencing takda kena mengena dgn lubang vagina. kena cek doktor sbb bahaya kalau kencing tak lawas/UTI ni dibiar lama2

awak checkup klinik awak kena kencing kn sblum jumpa misi..jd bgtahu mereka.. kencing kotor minum air masak bnyk..

mungkin kencing kotor tu awak.. g klinik..

risau kencing kotor. pi klinik puan