gegirl dalam scan tapi firasat boy

saya berklinik tadi debilang doktor anak saya gegirl tapi mcm dalam hati firasat sanubari tu mengatakan bukan baa boy nie..astagaaaa risau pula nnt anak kecil hati dlm perut tapi ada ka pernah begitu n scan xbetul n anak lahir xsama mcm dlm yg dktr scan???

12 Các câu trả lời

scan tu x tentu betul .. mcm firasat juga .. kdng kita kuat btul kata tu boy tpi keluar nahh girl 😅 kdng scan girl kita percaya tu girl skali keluar boy 😂 jadi kalo bab gender ni , better percaya 50/50 jaa .. mau kepastian , tunggu dia keluar jaa 😄 jgn baa risau , gender jaa tu .. baju bli jaa yg unisex dulu utk pakai dihospital nanti .. suda lepas bersalin tau jantina bole baa tu beli ikut jantina dia😁

Ada , biasanya jd dkt girl. Tgk2 keluar boy. Tapi try scan utk 2nd opinion klinik berlainan. Kalau sama girl baby kangkang time check inshaallah betul. Kalau 1st time scan nmpak belalai means boy cfirm boy sbb boy xblh tipu klau girl maybe time check bby kepit belalai tu sbb tu nmpk girl. So better check 2@kali . Last check 28w-30w utk cfirmation.😁

saya pla firasat sya kuat mengatakan girl... tpi hari tu scan doc ckap mcam boy tpi tak comfirm sbb terlapis tali pusat dia, tnggu lagi next temujanji untk comfirm kan jantina 🤭

hehehe saya macam nie laa masa scan... tapi saya terima je dgn hati yg terbuka... lepas tahu je diaa girl terus shopping dress2 untuk diaa hehehehe....lahir2 memang girl..

mcm sy dri awal pregnant firasat kuat sgt kata bby girl..sy xkesah pon boy/girl.. cuma firasat sy kuat rasa girl.. skali betul😂 boleh jdi jugak firasat tu betul..

Sy pernah scan boy keluar girl😅😅 yg skrg ni boy jg .. scan msa 21week. Mula2 fikir girl tp lma2 mcm boy😂😂scan td ehh btul lah boy😄

Sy bru terkene, 9bulan Bwk Perut tiap kali pegi scan doc kata boy je.. Nahh! sekali keluar girl🤣 Hbis Semua brg alaa2 boy😂

sama sis.. doktor scan gegirl tpi firasat sya baby boy..skrng tgh risau sbb mentua da beli baju Keler pink🤭🤭

mcm sy... scan kte boy.... bila lahir girl... ape2 pon alhmdulillah... bby lahir dgn slmat dan shat....😊

ya. kakak saya 2 kali bersalin. assume girl . lahir boy. scan boy. lahir girl.. lucu