JANTINA BABY

Hello Mama².. kamu nampak ini jantina apa.? Doktor kata Boy.. tapi firasat sya mengatakan Girl.. Due bulan mei ni.. sy npk dlm gmbr scan ni, Npk flat ja tapi ada pula batang dia 😅.. Atau buli jadi itu tali pusat?

JANTINA BABY
7 Các câu trả lời

sebab gambar kecil tula nmpk flat, bagi saya ni mcm boy. Awk scan masa ni berapa week ? nanti masa scan seterusnya boleh je double confirm.

1y trước

24week sis

kt mna awk nmpk flat ya?sy dua ank boy twin..smua nmpak bird mcmni..klau girl kosg je. lg pn gmbr tu,mmg bby tgh kakang.😅

Terang dah ni nmpk boy puan, xpasti la plk klu slh tngk 🤭

Nmpk cm boy .. sayaa time 21 week mmg jelas gile birdnyaa

baby boy ..gambar scan saye pon mcm ni

boy. nmpk pistol

nampak boy 🤪