Recommend Pampers!!

Saya baru try pampers ni semalam beli kat kedai cina. And surprisingly sangat best yeee pampers ni! Rm27+- mcm tu lah tak silap.. biasa untuk quality macam ni mmg tak dapat tau harga ni.. Korang baca la sendiri. Saya rekomen sesangat untuk beli pampers ni. If nk yang murah tp quality sama mcm huggies, mamypoko, boleh try this one!! 🤩👍🏻 UNI DRY PAMPERS.

Recommend Pampers!!
6 Các câu trả lời

anak saya pernah pakai gengki dan mencuba uni dry.. dua² ni mcm sama elok maksudnya walaupun uni dry lebih murah tp quality sama seperti gengki.. cuma bagi anak saya yang sudah 3 tahun.. genki dan uni dry walaupun size xL hanya mampu menahan 1 kali urinasi sahaja.. maksudnya jika saya terbangun malam saya harus tukar lampin anak saya, jika tidak pasti akan lebih muatan dan bocor.. ia bergantung atas kanak² sendiri sebanyak mana urinasi mereka.. tetapi saya tidak kata kedua jenama ini tidak bagus cuma tidak sesuai dengan anak saya sekarang..

3mo trước

betul tu. mungkin ada yg sesuai ada yg tak sesuai. kena try n error

3mo trước

hii sis! ye betul yg tu. cuba tau!! 🤩

save dulu hihi. thank you for sharing 💕

3mo trước

welcome! hope sesuai dgn anak mummy 😍

Terima kasih berkongsi

😍👍🏻👍🏻