Kesan Perancang Atau Bukan?

Saya baru saja stop pil perancang. Haid saya sepatutnya seminggu, tapi sejak stop perancang (bulan yg saya stop perancang) period saya jadi lebih panjang. Adakah normal? ?

2 Các câu trả lời

Terima kasih akak😚 saya period alhamdulillah okay. Tapi sayang ada kesukaran bila nak membuang. Stop perancang dia makin okay. Najis macam keras sikit, ni boleh jadi salah satu faktor perancang ke akak?

Normal. Ambil perancang period sy pun jd caca marba. Dtg ke tak dtg ikut suka 😂 tgok bulan seterusnya mkin ok tak sejak dh stop perancang tu.