Pil perancang

Hai,kalau mkn pil perancang ni...period mmg berterabur ke?bln 10 2 kli period...smpai hrini darah x stop lagi...suami sruh stop mkn pil perancang...ingat nk stop ambik pil perancang,lepas ni ingat nk pakai pelindung je...ok ke??#ingintahu

2 Các câu trả lời

yg kacau hormon mcm depo/implanon/pil. yg tak kacau hormon cuma iucd. tp still bergantung dekat badan masing2

boleh bincang dgn nurse. sy dulu bila ambil pil perancang haid konsisten sekali setiap bulan.