bersalin ceaser

Saya baru sahaja bersalin anak ke 2 secara pembedahan seminggu yg lepas.sakit tempat luka memang sakit.ada cara senang dan mudah ke untuk bangun dari katil,tanpa menggunakan otot perut??sy sudah cuba tp agak sangat susah.duduk pun tak kena.sy tetap bangun perlukan bantuan orang lain.dan cara penjagaan luka macam mana?

1 Trả lời

hye mommy. .sye 2 kli czer. .utk yg first mmg rse skit sgt ble nk bgn rse mcm prt nk tburai je. .😆..nk bgn mmg kne org tlg..sbb x first time kn. .x tau pape..tp yg kdua sye da byk tau. ble nk bgn..mommy ngereng kn skit bdn 2. .pas 2 tngkat dgn siku. .bgn plan2. .InsyaALLAH llme nty oke. .mcm jga luka. .mommy jgn bg luka lmbab ye. .slalu bangai kn(kring kn luka) slalu dap2 kn dgn tisu. .jgn spu ape2 myk pde luka ..jge pmknn. .tale care mommy